Radhus- och egnahemshusträdgårdar

Radhus- och egnahemsträdgårdar är liksom alla andra grönområden mycket olika. Varje planeringsprojekt behöver sina egna lösningar för att resultatet skall bli bra. Ta kontakt så hittar vi en bra lösning för just er trädgård.


15_rivitalopuutarha5a.jpg 15_rivitalopuutarha5b.jpg Med rätt material- och växtval får ni en lättskött och hemtrevlig omgivning som förändras med årstiderna. Våra planeringar utgår alltid från kundens önskemål och omgivningens egenskaper. Vid formgivning av trädgården söker vi nya, intressanta men ändå funktionella lösningar.lasivino_0383.jpg lasisuora_0406.jpg Även den minsta lilla radhusträdgård kan vara en blomstrande oas. Här ryms förutom sittplatsen både prydnads- och nyttoväxter.


Utgångspunkten för vår trädgårdsplanering är alltid kundens önskemål och smak. Den förnyade trädgården skall alltid smälta in i den omgivande miljön.


20_rivitalopuutarha1.jpg

En liten radhusträdgård kan vara både lättskött och blomstrande.

Ett lyckat slutresultatet är en kombination av kundens smak och planerarens växt- och materialkännedom.

En välplanerad trädgård med trivsam terass eller uterum fungerar som fortsättning på vardagsrummet. Terassen formgivning och materialval planeras utifrån platsens förutsättningar.

peltonenterassi_2192.jpgpeltonenportaat_2197.jpgpeltonensivu_2200.jpg20_rivitalopuutarha3.jpg


En viktig del av ett trivsamt boende är det man ser från fönstret. Vid det här radhuset blev förändringen märkbar efter att trädgården grundrenoverats enligt Suniplans trädgårdsplan.

20_rivitalopuutarha_2.jpgLäs mer om planeringsprocessen.

20_omak4.jpg

15_omak3.jpg15_omak1.jpg